En fantastisk upplevelse som jag och min hund kommer ha med oss i många år framöver.

Arrangemanget gällande boende, maten var helt suveränt! informationen om den samiska kulturen av Leila och Anna hur det var förr och nu gav en än mer ökad förståelse för hur betydelsefulla våra renvallare är och har varit. Ger mina varmaste rekommendationer!

Teresa Lejenäs, 4 april 2017

"Mysigt, välkomnande, historiskt, kul och alldeles underbart :-) !"

 Helen Lindgren, 4 april 2017


 
"Äntligen finns möjligheten att valla renar även i Sverige. Rekommenderar varmt Vájsás vallningspaket."

Sanna Larsson, 4 april 2017

 
 

Äntligen finns möjligheten att prova renvallning med våra renvallare!

Suveränt arrangemang med så mycket mer än bara vallning, vi har lärt oss så mycket om både renar, samisk kultur & om de egna hundarna dessa dagar. Välarrangerat och genomtänkt koncept, med varma & kunniga människor. Kan varmt rekommendera detta!

Cecilia Henriksson, 4 april 2017

Fantastiskt kul och intressant. Hela konceptet är riktigt bra. Kan varmt rekommendera andra att ta denna chansen till upplevelse.

Marie Bankhed, 4 april 2017

 

Jag kan varmt rekommendera denna upplevelse!

Att få komma hit och uppleva de renvallande hundrasernas ursprung är en otrolig upplevelse. Jag har upptäckt nya sidor i min hund och lärt mig så mycket om hur renskötseln går till och om den samiska kulturen. Leila är en fantastisk guide och en underbart varm och välkomnande människa. Jag kan varmt rekomendera denna upplevelse! Själv kommer jag helt säkert tillbaka 

Elina Bertne, 4 april 2017

En mycket intressant, spännande och lärorik helg för både hund och människa.

Luften, naturen och upplevelsen av hur den Lapska vallhundens liv har varit och ska förbli var största behållningen och det viktigaste budskapet.”

Helen Lindgren, 18 aug 2017